Skip to main content

Radio Montenegro : de laatsteberichtgeving

Goeie avond aan iedereen,

Bij deze de laatste berichtgeving vanuit onze studio te Igalo…

Morgenvroeg vangen we de terugreis aan.  Een trip van 2000 km, verdeeld over twee dagen…

Danny, Werner, Yves en ikzelf leggen deze af met de wagen.

Eddy en de 2 dames vliegen zondag huiswaarts per “avion”.

Laat ons hopen dat we allen veilig thuis geraken…

Deze voormiddag werden we na het ontbijt opgepikt door een catamaran, die ons doorheen de baai van Kotor heeft geloodst en ons heeft aangeland op een klein eilandje net voor de kust van Perast.

Onderweg genietend van een lokaal drankje en een prachtig uitzicht…

Na de lunch, even alles opruimen en vanavond stond dan de slotceremonie op het programma, gevolgd door het sluitingsbanket.

Hier viel absoluut niets op aan te merken !  Maar toch, als je als hoofdgerecht soepvlees met patatjes krijgt op de feestdis, besef je pas hoe lekker onze Belgische keuken is… ☺.

Lenza Emiliana was weeral alom tegenwoordig en allen werden hier onthaald als “idolen”.

Zeker hier door de locale vissers.  Volpi moest opletten, want hij werd van zijn kleren ontdaan…  Ze zouden hier letterlijk alles van hem willen…

Tijdens een kort onderhoud met de Italianen, kregen we een pak aan informatie over het volgende WK-clubs dat welllicht gevist wordt in Lampedusa.  Een eiland van Italië dat bijna tegen de Afrikaanse grens ligt….  Een prachtlokatie met naar het schijnt een leuke visserij, maar het wordt een moeilijke verplaatsing.

Ach we zien wel…  Maar niettegenstaande de ontgoocheling nog lang niet verwerkt is, begint het al te kriebelen om er volgend jaar opnieuw terug bij te zijn… 

Zo, beste luisteraars, bij deze ga ik afsluiten en wijselijk mijn beddebakske opzoeken, want morgen zal ik al mijn energie kunnen gebruiken…

Via deze weg wil ik graag vanwege het hele EZV-team iedereen bedanken die ons de afgelopen weken heeft gesteund, gesponsord, een lief woord, een welgemeende steunbetuiging of dergelijke heeft toebediend.

Merci, merci en nog eens merci !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *