Skip to main content

EZV einduitslag 2022

Hoi allen

gisteren ging de allerlaatste vistrip door in winterse omstandigheden. Maar als ik de aantallen vis zie, hebben onze vissers zich behoorlijk warm kunnen houden met het opdraaien van hun lijnen.

Eerst de dagresultaten. Eddy en Werner wonnen ieder hun boot, maar Eddy draaide er bijna 30 meer boven dan Werner waarvoor proficiat. Jean vervolledigt de top drie van deze visdag. Ook alle andere competitievissers haalden mooie aantallen naar boven.

De vrije vissers kwamen ook zeer aan hun trekken. Wrakvissen was niet mogelijk, maar er werd duchtig bot, wijting, schar gevangen. Bart en Luc haalden zelfs nog een verdwaalde tong naar boven. Onze voorzitter wou nog eens lekker uithalen en eindigde met 102 maatse vissen. Het was dus een goede visdag.

En dan het eindklassement. Daar was geen verrassing meer mogelijk, Werner was al zeker van zijn kampioenstitel na de vorige viswedstrijd, hij kon niet meer bijgehaald worden. Dagwinnaar Eddy legt beslag op de tweede plaats en Robert Keller komt verdient mee op het podium. Voor de 4e plaats was het nog heel spannend, aangezien er 3 ex aequo’s waren. Lennert haalde het voor Freddy en Harry. Een dikke proficiat aan alle deelnemers van 2022.

Nog 1 formaliteit om af te ronden, zijn de visrecords van dit jaar. Op deze laatste dag werden nog 2 records scherper gesteld. Hieronder het overzicht.

Daarmee zetten we een punt achter de visactiviteiten van 2022 van EZV. Vergeet niet, eind januari is er onze jaarlijkse algemene vergadering. De Noorwegenreizigers staat nog een verrassing te wachten, dus we zien jullie allemaal zeer graag dan terug. Fijne feestdagen en een goede overgang naar 2023, op naar een nieuw en spannend visjaar.

One thought to “EZV einduitslag 2022”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *